Acné behandeling

De behandeling van acne

Acne is een zeer vervelende aandoening die vaak geassocieerd worden met de puberteit. Echter komt het ook regelmatig bij volwassenen voor. Het vergt een multidisciplinaire aanpak en verschillende behandelmethodes. Bij de Marebrug Cosmetische kliniek zal de behandeling altijd onder regie van een huidtherapeut uitgevoerd worden. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig en een degelijk onderhoudsregiment. Eerste stap zal zijn om het actieve acne ontstekingsproces onder beheer te krijgen. Dit kan met dermale peelings, met led en blauw licht therapie, eventueel i.c.m. met medicatie die door uw huisarts kan worden voorgeschreven.

Acne littekens

Vaak ontstaan er ontsierende littekens na het doormaken van acne. Afhankelijk van het type littekens en de diepte van deze littekens, zal een behandelplan worden opgesteld. Deze littekens zijn goed te behandelen met peelings en microneedling.

Resultaten

Voor goede resultaten moet u bereid zijn zelf ook aan de slag te gaan met voeding, verzorging en producten. Daar zullen wij u uitgebreid over adviseren en in ondersteunen.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven