Afhangende mondhoeken

Afhangende mondhoeken

Wanneer u ouder wordt neemt het volume in uw gezicht af. Door dit volumeverlies gaan de mondhoeken hangen. Er verschijnen fijne lijntjes die zich ontwikkelen tot diepere lijnen. Deze diepe lijnen worden ook wel marionetlijnen genoemd. Veel mensen vinden dat ze er hierdoor ontevreden of nors eruitzien.

Afhangende mondhoeken behandelen bij de Marebrug

Om afhangende mondhoeken te behandelen,letten wij op de diepte van de lijnen.
Daarbij gebruiken wij de volgende behandelmogelijkheden:

Afhangende mondhoeken behandelen met de Icoone

De Icoone is een niet-invasieve behandeling die als rustgevend ervaart worden. Er worden micro rollertjes met gaatjes erin over de huid bewogen. De gaatjes trekken vacuüm en zuigen de oppervlakkige huidlaag aan. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, vermindert vetophopingen en activeert lipolyse (vetverbranding). Er zijn meerdere behandelingen nodig.

Afhangende mondhoeken behandelen met de Venus Viva MD

Door middel van NanoFractionele RF wordt in een rasterpatroon micro kanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt de fibroblasten in de huid aangezet om nieuwe collageen type I aan te maken. Door dit nieuwe jonge collageen wordt de huid strakker getrokken. Met deze techniek kunnen we de hangende mondhoeken goed verminderen en soms zelfs helemaal laten verdwijnen. Omdat de wondjes zo minuscuul zijn, is de Venus Viva™ behandeling comfortabeler dan een behandeling met een traditionele CO2 laser. Er zijn een paar behandelingen nodig.

Afhangende mondhoeken behandelen met Fillers

Ontzettend populair door het snelle resultaat dat hiermee te verkrijgen zijn. Het is een invasieve behandeling waarbij hyaluronzuur in de huid wordt gespoten. Dit zorgt voor directe opvulling van de marionetten lijnen. Er is één behandeling nodig voor een mooi resultaat. Aangezien deze filler weer door de huid afgebroken worden neemt het effect na 9 maanden weer af waarna een nieuwe behandeling nodig kan zijn.

Afspraak

Om te beoordelen welke van deze behandelingen het meest geschikt zal zijn om van uw hangende mondhoeken af te komen, plannen wij graag een vrijblijvend consult met u in.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven