Botuline Toxine

Een behandeling met botuline toxine injecties

Er zijn vele soorten merken van botulinum toxine ofwel een neuromodulator. Wij gebruiken de meest zuivere vorm, namelijk Bocouture.  De verschillende merken hebben ook verschillende concentraties waardoor de benodigde eenheden kunnen verschillen. Het effect van de behandeling  begint na een paar dagen merkbaar te worden en bereikt een maximaal effect na 2 weken. Botuline toxine zorgt ervoor dat de spiertjes zich gaan ontspannen waardoor de rimpelvorming afneemt.

Resultaat

Bij de meeste mensen houdt het effect 3 tot 4 maanden aan. Fijne rimpels zijn alleen waarneembaar tijdens mimiek in het gezicht. Wij vinden het belangrijk dat u een natuurlijke uitstraling behoudt en alle emoties zichtbaar blijven. Naarmate de botuline begint uit te werken kunt u weer dieper gaan fronsen. Na een kuur van 3 injecties gedurende de eerste twee jaar hebben de meeste patiënten het gevoel dat het effect 6 maanden of langer kan aanhouden waardoor minder frequente injecties of kleinere doses nodig zijn.

Veilig en effectief bewezen

Bocouture of Botuline Toxine Type A is een gezuiverd eiwit afkomstig van een natuurlijke bacterie. Door met de meest zuivere vorm te werken vermindert de kans op een bij-reactie. Dit verklaart ook het verschil in prijzen tussen diverse aanbieders. Een behandeling hiermee ontspant de gezichtsspieren (die lijnen en rimpels veroorzaken) gedurende maximaal zes maanden.

Duur behandeling

10 minuten

Hersteltijd/downtime

geen

Aantal behandelingen nodig

1

Onderhoud nodig

Ja, ieder 3 tot 6 maanden

Prijs per behandeling

€ 135 tot € 550

Injectable Abonnement

Vanaf € 39,- per maand

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven