Cellulitis

Cellulite niet weg te trainen

Hoe hard u ook sport en u best doen, de vervelende bobbeltjes onder de huid blijven maar zitten. Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt waardoor een vernauwing van de bloedvaten wordt veroorzaakt. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd.

Cellulite behandelen bij de Marebrug

Alcohol, vet en zout werken cellulite in de hand. Kies daarom voor veel groenten en fruit met vitamine C.  Wij helpen u graag verder met een van de onderstaande  behandeltechnieken. Het is wel belangrijk om na de behandeling extra te bewegen.

Cellulite behandelen met de Icoone

Voor cellulite behandeling gebruiken wij de Icoone lasermed machine. Deze machine heeft een krachtige 650 nanometer LED (light-emitting diode) waarmee de fibroblasten  geactiveerd worden. Het is als een intense work-out voor het weefsel in de huid. Deze golflengte bereikt de vetcellen waardoor het celmembraan doorlaatbaar wordt. Hierdoor komt het vet in de cellen vrij. Uw lichaam moet dit vet afvoeren dus ga na deze behandeling een fijne wandeling maken.

Cellulite behandelen door het vet weg te laseren

Hiervoor gebruiken wij een 915 nanometer golflengte Laser. De laser voert een modellerende werking uit door de diepste lagen van het weefsel te bereiken, vetcellen te stimuleren en lipolyse/vetverbranding te activeren. Ook hier moet uw lichaam dit vrijgekomen vet zelf afvoeren dus ga na uw behandeling lekker bewegen. 

Afspraak

Om te beoordelen welke van deze behandelingen het meest geschikt is om uw sinaasappelhuid weg te laten smelten, plannen wij graag een vrijblijvend consult met u in.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven