Cryolipolyse

De behandeling met de Polar CoolSculpt: het bevriezen van hardnekkige vetophopingen

Wanneer u ervoor kiest om ongewenste plaatselijke vetophopingen te laten behandelen, adviseren wij meestal 1 tot 3 behandelingen. Na één behandeling bereik je een reductie van vetcellen van ongeveer 20%. Na de eerste behandeling begint het lichaam met het afvoeren van de vetcellen die bevroren zijn. Al na drie weken begin jezelf resultaat te zien. Na 6 tot 8 weken wordt een eventuele volgende behandeling uitgevoerd. Om effectief alle vetcellen af te voeren, combineren wij deze behandeling met een lichaam bindweefselmassage met de Icoone. Dit versnelt het proces en daarmee hebben wij meer resultaat dan gemiddeld. Tevens is het van belang dat u gezond eet en voldoende beweegt in uw dagelijkse leven. 

Voorbereiding voor uw cryolipolyse behandeling

Een dag van tevoren dient u de te behandelen zone te ontdoen van lichaamshaar. Dit kan door te scheren, ontharingslotion te gebruiken of te epileren. De behandeling kan op sommige plaatsen iets gevoeliger zijn dan op andere plaatsen, maar over het algemeen wordt het omschreven als een licht oncomfortabel gevoel tijdens de eerste paar minuten. Wanneer de huid gewend is aan het gevoel van de lage temperatuur, wordt het niet als vervelend ervaren. Veel mensen gebruiken gewoon hun laptop of telefoon tijdens de behandeling. De behandeling duurt één tot twee uur.

Op de dag van de behandeling

Tijdens het eerste consult is reeds uitgebreid met u besproken welke zones er behandeld zullen worden. Het bevriezen van het vet gebeurt lokaal, precies op dat gedeelte waar u het vet weg wilt hebben. Vooraf wordt het gebied afgetekend en wordt er een behandelmembraan op de huid geplaatst. Daaroverheen wordt een applicator geplaatst. Deze behandelkop zuigt de huid en de vetcellen gelijkmatig aan. Vervolgens wordt het vet sterk afgekoeld tussen 0 graden tot -12 graden. Deze lage temperaturen zorgen ervoor dat vetcellen gaan kristalliseren. Vetcellen gaan kapot en kunnen verder door het lichaam afgebroken en afgevoerd worden. Na het bevriezen wordt het behandelde gebied mechanisch behandeld met de Icoone. Hiermee wordt het lymfatisch systeem flink aan het werk gezet om de vetcellen af te voeren. Doordat de Marebrug die twee technieken kan combineren, wordt het optimale resultaat per behandeling bereikt. 

Duur behandeling

60 – 180 minuten

Hersteltijd/downtime

Geen, tot eventueel wat blauwe plekjes

Aantal behandelingen nodig

1 tot 3, interval van 6 tot 8 weken

Onderhoud nodig

Afhankelijk van indicatie

Prijs per behandeling 

Onderkin  € 250

Armen  € 395

Buik € 395

Heupen (Love-handles) € 395

Rug € 395

Billen € 395

Bovenbenen € 395

Knieën € 395

Onderdeel van de Body Abonnement

€ 146 p/m – € 196 p/m

vetbevriezing polar coolsculpting
Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven