Liquid lifting: De natuurlijke injectie behandeling voor een strakker en vollere huid.

Voor wie snel en effectief een frisser uitstraling willen, gebruiken wij fillers met lichaamseigen stoffen, zoals hyaluronzuur. Door middel van kleine prikjes wordt de filler op verschillende plaatsen in het gezicht gespoten.

Liquid lifting gebeurt alleen met de meest veilige fillers ter wereld.

Ervaar alle voordelen van een lokale behandeling, zonder operatie: de behandeling geeft tijdelijk wat ongemak, dit is echter van korte duur. De meeste mensen hervat hun werkzaamheden al de volgende dag.

Wil jij dit ook ervaren? Boek dan nu een vrijblijvend consult.

Claim nu een voordeelpakket voor het gehele gezicht voor slechts 

€ 1295,- ipv € 1500,-

Herkenbaar?

” Ik zie er ouder uit dan ik me voel…”

” Ik slaap, maar ziet er nog steeds vermoeid uit”

” Rokerslijntjes…ik rook niet eens!”

” Niet blij met mijn verslapte huid”

” Ik durf niet in de spiegel te kijken”

” Ik wil wel wat laten doen, maar het moet er wel natuurlijk uitzien”

” Ik baal van de steeds dieper wordende groeven”

EEN NATUURLIJKE RESULTAAT MET ZACHTE NATUURLIJKE FILLERS

Liezel Fourie Lafeber – eigenaresse Marebrug Cosmetisch Kliniek en cosmetisch behandelaar

''Persoonlijke aandacht en bewezen resultaat"

“Dat is wat ik het allerbelangrijkst vind. Je legt je gezicht letterlijk in onze handen, dus dat moet goed voelen. Iedere gezicht is uniek, dus zo behandelen wij het ook.

Marebrug Cosmetisch Kliniek is dé cosmetische kliniek van Leidsche Rijn – Utrecht op het gebied van botuline toxine injecties, fillers en natuurlijke huidverstrakking met behulp van apparatuur.

  • behandelingen met resultaat
  • hoogwaardige & innovatieve apparatuur
  • ervaren specialisten
  • werkt volgens de richtlijnen van het NVCG
  • lid van IMCAS
  • eerlijk en vrijblijvend cosmetisch consult

Ik vertel je graag persoonlijk meer over wat je mag verwachten van onze behandelingen en wat wij voor jou kunnen betekenen ”.

Tijdelijk kun je nu een aantrekkelijke behandelpakket ter kennismaking boeken met natuurlijke fillers voor slechts € 1295,- ipv € 1500,-

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld

WAAROM IS ONZE AANPAK ZO SPECIAAL.

Tijdens een consult luisteren we naar jou om te weten wat je wensen zijn, wie je bent en wat je van ons verwacht. Samen bespreken wij wat er wel of niet mogelijk is. Het is belangrijk om realistisch te zijn over de te verwachte resultaten en de hoeveelheden die nodig zijn. Je ontvangt daarna kosteloos een behandelplan, inclusief uitleg over de procedure. Liquid lifting is een behandeling met een paar prikjes in de huid. Daarna is er een lichte zwelling van de huid. Op gevoelige gebieden zoals rondom de mond, verdoven wij de huid vooraf met een verdovingscreme.

Liquid Lifting is geschikt voor de jukbeenderen, wangen, neus-lippenplooi, kaaklijn, verzachten van lijntjes rondom de mond en de marionettenlijnen. Het is zeer effectief om het uiterlijk te verzachten en het resultaat blijft gemiddeld een jaar zichtbaar. U kunt direct na de behandeling resultaten zien, die in de loop van de tijd zelfs nog beter worden. Er vindt altijd een nacontrole plaats.

ONZE EXPERTS AAN HET WOORD

Het mooiste aan lichaamseigen fillers op basis van hyaluronzuur, is dat de kans op een allergische reactie zeer minimaal is. Ik vind veiligheid belangrijk voor mijn patiënten. Met iedere behandeling zie je de huid opknappen en weer sterker worden, in plaats van alleen maar ouder en slapper te worden. Wanneer een langdurige resultaat gewenst is, adviseer ik jaarlijks de behandeling te herhalen. Ook is de combinatie met skinboosters zeer interessant, want daarmee verbeter ook de kwaliteit van de huid. Soms is het zelfs beter eerst daarmee te starten en pas op een later moment de fillers te gaan plaatsen. 

Rob van der Veen – oculoplastische chirurg en werkzaam in de Marebrug Cosmetische kliniek. Dokter van der Veen voert chirurgische ingrepen uit van de huid rondom de ogen en de wenkbrauwen.

Als cosmetische arts vind ik het mooi om te zien hoe ik met een paar prikjes de huid meer stevigheid en volume kan geven. Mensen zijn er ook heel blij mee, aangezien je snel kan genieten van het resultaat van de behandeling. Het is ook belangrijk dat alle risico’s en de kans op bijwerkingen goed worden besproken, zodat mensen weten waar ze op moeten letten in het nazorg traject. Een filler behandeling is een minimaal-invasief behandeling. Voor gevoelige gebieden gebruik ik graag een verdoving, want ik wil de behandeling zo comfortabel mogelijk maken. 

Laura Costes Torrijo – In Spanje afgestudeerd als cosmetische arts, werkzaam in de Marebrug Cosmetische kliniek. Laura spreekt Nederlands, Engels en Spaans.

DOOR CLIËNTEN BENOEMD TOT MEEST DESKUNDIGE EN PROFESSIONELE COSMETISCH KLINIEK IN UTRECHT LEIDSCHE RIJN

HOE ZOU JIJ HET VINDEN OM HET BESTE ADVIES TE ONTVANGEN EN ZICHTBARE RESULTATEN TE BEHALEN?

Wij krijgen jouw gezicht weer iets strakker, iets voller, iets jeugdiger.

Hoe ervaren cliënten een Liquid Filling behandeling?

A. Borger;
Mijn broeken zitten gewoon los! Had niet gedacht dat dit mogelijk was. Ik ben al jaren aan het sporten en het schoot maar niet op. Wat een geweldige behandeling heb ik gehad. Heel vriendelijk personeel en ik kon tijdens de behandeling gewoon een beetje Netflix kijken. En natuurlijk ga ik nu ook beter opletten met mijn eten, want ook daar heb ik advies over gekregen. Wat een aanrader!

C. Weerga;
Mijn “love handles” zijn helemaal verdwenen na 3 behandelingen. Ik ben zo blij dat ik dit mezelf gegund heb. Ik durf weer mijn bikini aan. Voor mijn buik ben ik aan het sparen, daar heb ik waarschijnlijk 4 behandelingen voor nodig. De foto’s op hun Facebook kloppen echt. 

Zandweg 139
De Meern

parkeren is kosteloos, direct voor de deur

Veelgestelde vragen

– Nee. Het consult is kosteloos en vrijblijvend en wordt altijd eerst ingepland, alvorens een behandeling plaats kan vinden. Tijdelijk hebben wij een zeer voordelige aanbieding voor het gehele gezicht. De behandeling kost normaliter € 1500,-  nu voor € 1295,- 

– Een behandeling zal 15 tot 20 minuten duren. Direct na de behandeling kan je verder met je dagelijkse activiteiten. De huid is wel licht gezwollen en er kan een paar rode puntjes te zien zijn. Dit duurt een aantal uur tot maximaal 2 dagen.

– Ja. Er wordt in Nederland meer dan een miljoen behandelingen per jaar uitgevoerd. Er is meer dan 20 jaar onderzoek en ontwikkeling gaande op het gebied van filler behandelingen. Het is veilig en effectief voor huidverbetering, verstrakking en contour verbetering. Houdt er wel rekening mee dat er bijwerkingen op kan treden, die van tijdelijke aard zijn. Soms kan het nodig zijn een filler op te lossen. Dat is vervelend als het nodig is, maar wij zullen altijd garant staan voor goede en veilige zorg. 

– De hoeveelheid milliliters  dat nodig is voor elk gebied in het gezicht wordt per geval beoordeeld. Cliënten hebben soms meerdere behandelingen nodig om het gewenste effect te bereiken. Botox behandelingen kunnen om de 4-6 maanden worden herhaald. Filler behandelingen worden over het algemeen eens per jaar herhaald.

– De Liquid lifting behandeling is speciaal ontworpen voor mensen die graag wat frisser en minder vermoeid eruit willen zien. In tegenstelling tot een facelift, die heel ingrijpend is, geeft een Liquid Lifting een mooi subtiel resultaat. Het is geen oplossing voor enorme huidveroudering en verslapping. Goede kandidaten voor een Liquid Lifting behandeling, hebben milde rimpels of matige verslapping die ze verminderd willen. Liquid lifting is geen alternatief voor chirurgie. Wij zullen je daar eerlijk over informeren, of combinatie behandelingen adviseren.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven