Gratis consult plannen

Heb jij last van, bijvoorbeeld, overtollig vet, zware oogleden of striae? Dan kan Marebrug Cosmetische Kliniek jou goed van dienst zijn. Tijdens een vrijblijvend en gratis consult van slechts 30 minuten voeren we een huidscan uit. Bovendien maken we, op basis van de resultaten, een persoonlijk behandelplan. 

Meer informatie? Plan een gratis consult!

Welke indicaties behandelen wij?

Wij hebben een breed aanbod aan behandelingen. Zo behandelen wij, bijvoorbeeld, rimpels, ingevallen wangen, acné, striae, haaruitval en nog veel meer. Wil je graag een 1 op 1 gesprek met een van onze specialisten? Dan kan dat natuurlijk ook. Samen bespreken wij welke behandeling het best bij jouw wensen past. Hierbij een overzicht van de verschillende complicaties die wij behandelen:  

Dr. Bob Ververs (cosmetisch oogarts) en Liezel Fourie-Lafeber (cosmetisch huidspecialist)

In de Marebrug Cosmetische Kliniek voeren wij veelal medisch cosmetische behandelingen uit. Zo is het daarbij van belang dat u goed gezond bent en de nodige tijd kunt nemen om te herstellen na uw behandeling. Maar voordat er een behandeling ingepland kan worden, vindt er altijd een vrijblijvend consult plaats. Dit is een gesprek en soms aangevuld met een onderzoek. Dat wil zeggen dat, aangezien wij op een wetenschappelijke en “evidence-based” basis werken, wij het fijn vinden om een en ander vast te leggen en te meten. Daarom zullen wij ook  voor en na een behandeling foto’s en meetwaarden vastleggen. Door middel van deze foto’s en meetwaarden kunnen wij ook, samen met jou, het resultaat beoordelen.

Op basis van jouw wensen maken wij een persoonlijk behandelplan. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Afname van een van de producten/diensten van Marebrug Cosmetische Kliniek via deze website garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon. 

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven