Haaruitval

Kalende kruin en inhammen bij mannen en vrouwen

De haargroei doorloopt diverse stadia. Aan het eind van de rustfase valt een haar uit en zal een nieuwe haarfollikel zich gaan ontwikkelen. Het is normaal om ongeveer 100 haren per dag te verliezen. Wanneer dat meer zichtbaar wordt spreken wij van Alopecia, het begin van kaal worden.
Er zijn meerdere vormen en oorzaken van Alopecia. Wij verdelen het in twee soorten.

Verlittekende alopecia: de haarfollikels permanent zijn beschadig. Deze vorm is niet te behandelen zonder transplantatie.

Niet verlittekende Alopecia: Wanneer de hoofdhuid niet verlittekend is, kunnen wij de haaruitval behandelen. Deze vorm komt onder andere voor onder invloed van hormonen, na chemo, door bepaalde ziekten, door het verven of door het trekken aan haar.

Haaruitval behandelen bij de Marebrug

Wij behandelen haaruitval met de bekende injectable XL-Hair

Kaalheid behandelen met Injectable Hair boosters

XL-Hair is een injectie behandeling tegen haarverlies. Deze cocktail bestaat uit hyaluronzuur, groeifactoren en vele actieve ingrediënten. Wij beginnen  met een kuur van 6 tot 8 behandelingen, en daarna een onderhoudsbehandeling om de paar maanden. Voor blijvend mooi haar, adviseren wij het Hair  Abonnement  waarmee de kosten gespreid kunnen worden.

Afspraak

Om te beoordelen of uw vorm van haaruitval geschikt zal zijn voor een behandeling met XL-Hair, plannen wij graag een vrijblijvend consult met u in.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven