Hangende oogleden

Wat veroorzaakt hangende oogleden?

Naarmate het verouderingsproces optreedt wordt de huid slapper. De vetkussentjes onder de ogen verplaatsen zich. Maar de oogleden zijn verbonden met andere gelaatsdelen, bijvoorbeeld de wenkbrauwen. Ook daar is veroudering zichtbaar. Dit zorgt voor een vermoeide of norse uitstraling. Door de hangende oogleden op te tillen of door de huid rond de ogen aan te spannen wordt een gezonder, jeugdiger en frissere uitstraling gecreëerd.

Hangende oogleden behandelen bij de Marebrug kliniek

Afhankelijk van de hoeveelheid weefsel  dat gecorrigeerd dient te worden, wordt er een advies gegeven aangaande een bepaalde behandeltechniek. Zo kan er gekozen worden voor een liftende techniek, of juist een techniek die overtollig weefsel weghaalt.

Hangende oogleden behandelen door te opereren

Een bovenste ooglidcorrectie wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. De operatie duurt meestal ongeveer een half uur. Als een patiënt zowel een bovenste als een onderste ooglidcorrectie nodig heeft, kunnen deze desgewenst in dezelfde sessie worden uitgevoerd (reken daarbij op 1 – 1,5 uur). Beide ogen worden op dezelfde dag geopereerd. Meestal houdt het resultaat van deze operatie zo’n 15 jaar aan.

Hangende oogleden behandelen met Plexr Soft Surgery

Plexr Soft Surgery is een zachte chirurgische behandeling met plasma. Dit is een revolutionaire manier om losse huid of gezwollen oogleden te behandelen. Als u een milde tot matige huid overschot heeft, is dit een goed  alternatief. Meestal duurt het resultaat van een Soft Surgery behandeling 5 tot 10 jaar.

Hangende oogleden behandelen met een wenkbrauwlift

Soms is de oorzaak van hangende oogleden juist de wenkbrauwen die drukken op de oogleden. Door de wenkbrauw te liften met dunne draadjes onder de huid, wordt de oogleden ook opgetrokken. Meestal duurt het resultaat van een Threadlift behandeling 1 tot 2 jaar.

Afspraak

Om te beoordelen welke van deze behandelingen het meest geschikt is, plannen wij graag een vrijblijvend consult met u in.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven