icoone®: De doorbraak in mechanische bindweefselmassage.

De icoone®, zorgt voor een verbetering van je huidconditie door middel van revolutionaire mechanische bindweefselmassage. Rimpels, huidverslapping, littekens, al deze problemen kunnen we effectief én pijnloos behandelen met de icoone®

Ervaar alle voordelen van bindweefselmassage maar dan zónder de nadelen: dit is geen pijnlijke behandeling en je hebt geen hersteltijd.

Wil jij dit ook ervaren? Boek dan nu een icoone® proefbehandeling + analyse

Ervaar nu een behandeling van het gezicht, hals en decolleté nu voor € 115,- ipv € 135,-

Herkenbaar?

” Ik lijk ouder dan ik ben”

” Rimpel hier, rimpel daar”

” Lachrimpels … om te huilen!”

” Niet blij met mijn onderkin “

” Ik schaam me voor mijn littekens”

” Door mijn wallen heb ik een vermoeide uitstraling”

” Mijn kaaklijn verdwijnt naarmate ik ouder word”

” Ik baal van de streepjescode bij mijn mond”

EEN GLADDE EN STEVIGE HUID MET ICOONE

Liezel Fourie Lafeber – eigenaresse Marebrug Cosmetisch Kliniek en cosmetisch behandelaar

''Persoonlijke aandacht en bewezen resultaat"

“Dat is wat ik het allerbelangrijkst vind. Je legt je gezicht en lichaam letterlijk in onze handen, dus dat moet goed voelen. Iedere huid is uniek, dus zo behandelen wij haar ook.

Marebrug Cosmetisch Kliniek is dé cosmetische kliniek van Leidsche Rijn – Utrecht op het gebied van anti-aging, huidverbetering en huidverstrakking.

  • behandelingen met resultaat
  • hoogwaardige & innovatieve apparatuur
  • ervaren specialisten
  • volgt de richtlijnen van NVCG
  • eerlijk en vrijblijvend cosmetisch consult

Ik vertel je graag persoonlijk meer over mijn ervaring met onze behandelingen en wat wij voor jou kunnen betekenen ”.

Tijdelijk kun je nu een volledige behandeling ter kennismaking boeken met de icoone® De behandeling kost nu slechts € 115,- ipv € 135,-

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld

WAAROM IS ONZE AANPAK ZO SPECIAAL.

Tijdens een consult luisteren we naar jou om te weten wat je wensen zijn, wie je bent en wat je van ons verwacht. Met behulp van een huidscan zien we precies wat de conditie van jouw huid is. Je ontvangt daarna kosteloos een kennismaking behandeling met icoone®, de nieuwste methode van mechanische bindweefselmassage. Mechanische bindweefselmassage is pijnloos, effectief en je hebt geen hersteltijd.

icoone® is zowel medisch als cosmetisch in te zetten waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Effectief op cellulite, vetophopingen maar ook op rimpels en huidverslapping. icoone werkt op je algehele vitaliteit.

ONZE EXPERTS AAN HET WOORD

Het mooiste aan de icoone® vind ik het brede behandelpallet , er is vrijwel niemand die wij niet kunnen behandelen en een hele mooie aanvulling op onze andere huidverbeterende behandelingen. In combinatie met onze geavanceerde meetapparatuur maken wij voor ieder een behandelplan op maat.

Nancy Siezenis – cosmetisch behandelaar

Als huidspecialist ben ik super enthousiast over de icoone® Lasermed! Hierdoor is het mogelijk om naast cosmetisch ook medische behandelingen uit te voeren zoals bijv ; littekens , lipodeem en lymfoedeem. Nog een mooie bijkomstigheid is dat het geheel pijnloos is.

Liezel Fourie Lafeber – eigenaresse Marebrug Cosmetisch Kliniek en cosmetisch behandelaar

DOOR CLIËNTEN BENOEMD TOT MEEST DESKUNDIGE EN PROFESSIONELE COSMETISCH KLINIEK

HOE ZOU JIJ HET VINDEN OM HET BESTE ADVIES TE ONTVANGEN EN ZICHTBARE RESULTATEN TE BEHALEN?

Wij maken jouw huid gezond en in topconditie

Hoe ervaren cliënten een behandeling met de icoone®

C. Klomp;
Wauw! Wat een geweldige behandeling heb ik gehad. Heel vriendelijk personeel en ik kwam volledig tot rust. Had de icoone behandeling. Zag direct al verschil! Daarnaast genoten van gezichtsmassage en verzorging. Wat een aanrader!

H. Struik;
Mijn huid is enorm verbeterd na een icoone kuur behandeling. Ik ben zo blij dat ik dit mezelf gegund heb, 10 keer meer waard dan steeds naar een schoonheidsspecialiste gaan. De teint van mijn huid is verbeterd en op een natuurlijke manier is mijn gezicht mooier geworden. De foto’s op hun instagram kloppen echt. Het is het mij enorm waard geweest.

Zandweg 139
De Meern

parkeren is gratis, direct voor de deur

Veelgestelde vragen

– Tijdelijk laten wij u heel laagdrempelig, graag kennismaken met de nieuwste methode van bindweefselmassage voor het gezicht, hals en decolleté. De behandeling kost nu € 115,- ipv € 135,-

– De afspraak zal 60 minuten duren, dit bestaat uit een consult en kennismaking. Hierna heb je inzicht wat deze behandelmethode voor jou zal betekenen. Het gehele gezicht, hals en decolleté wordt behandeld met de Icoone. Direct na de behandeling ziet de huid er verfrist en steviger uit. 

– Je bent niet gebonden tot aankoop van producten.

Je kan ervoor kiezen om af en toe een behandeling te laten doen. Daarmee zie je gelijk een resultaat, in de vorm van een beter doorbloede huid, met een mooiere teint. Wil je echter aan huidverstrakking en huidversteviging werken, dan adviseren wij een kuur van 10 behandelingen. 

Jazeker. Wanneer je 10 behandelingen in een kuurvorm afneemt, betaal je slechts € 895,- ipv € 1350,- De kracht van een kuur is heel sterk. Vergelijk het met naar de sportschool gaan. Een keer een work-out werkt lang niet zo goed, als een periode met meerdere sessies achter elkaar. De huid moet ook worden “opgebouwd.”

icoone behandelingen zijn erg vriendelijk voor de huid en werkt als een massage. Er zou dagelijks een behandeling uitgevoerd kunnen worden. Meestal is een behandeling per week voldoende om in een kuurvorm mooie resultaten te behalen. Op het moment dat je het resultaat bij wilt houden, is een behandeling per maand afdoende. Daar bieden wij voordelige abonnementen voor aan.  Vraag gerust naar de voorwaarden.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven