Ingevallen wangen

Ingevallen wangen

Met het verstrijken van de jaren neemt het onderhuids vetweefsel af waardoor er slapte van de huid ontstaat. Onze botten, waaronder het kaakbot, slinken wanneer we ouder worden. Daardoor wordt de huid als het ware een beetje te ruim voor de inhoud. Dit leidt tot ingevallen wangen en rimpeltjes.

Behandeling van ingevallen wangen bij de Marebrug

Met het ouder worden krimpt onze schedel met wel 20-30%, dus het is niet zo gek dat wij “ruimer” in ons vel gaat zitten. Om de huid mooi aan te laten blijven sluiten en te compenseren voor de afname van onderhuids weefsel is aanvullen van onderhuids volume een mogelijkheid.

Ingevallen wangen behandelen met Fillers

Er zijn heel veel soorten fillers die wij kunnen gebruiken. Fillers hebben een tijdelijk effect.. Een filler moet om de zoveel jaar weer gezet worden om het behandelgebied volume te blijven geven. Afhankelijk van waar de filler wordt toegepast, wordt er voor een zachte of juist wat stuggere filler gekozen. Een mooi voordeel van de nieuwste fillers zijn dat ze revolutionaire stoffen bevatten die ook de aanmaak van eigen collageen stimuleren.

Afspraak

Om te beoordelen welke van deze behandelingen het meest geschikt is voor u om een mooi en natuurlijk resultaat te verkrijgen, plannen wij graag een vrijblijvend consult met u in.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven