Injectable Abonnement

botuline toxine/Boosters/Fillers
Behandelingen om de 3 maanden

Een rustig begin aan injectables zo rond u 30 ste, zorgt ervoor dat u geen statische rimpels in het gelaat krijgen. Alle mimiek blijft op een natuurlijke wijze aanwezig. Rimpeltjes zijn dan alleen te zien bij het lachen of fronsen. Tijdens een consult kunnen wij aangeven of dit abonnement aansluit bij uw wensen.

Hier zijn net wat meer zones die behandeld dient te worden, echter wordt nog steeds het principe “Less is more” gehanteerd voor een natuurlijk, zacht resultaat. Tijdens een consult kunnen wij aangeven of dit abonnement aansluit bij uw wensen.

Op een gegeven moment moet er zwaarder geschut worden ingezet om de hardnekkige rimpels te lijf te gaan. Gelukkig zijn injectables een bewezen effectief behandelmethode die u kunnen waarderen en vertrouwen. Tijdens een consult kunnen wij aangeven of dit abonnement aansluit bij uw wensen.

U staat graag en veel in de spotlight, is waarschijnlijk extrovert en deze behandelingen heeft een groot impact. Kortom: You know the drill by now! Tijdens een consult kunnen wij aangeven of dit abonnement aansluit bij uw wensen.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven