Kraaienpootjes

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes ontstaan doordat de huid rondom uw ogen samentrekt wanneer u lacht. Naarmate de huid dunner en minder elastisch wordt beginnen deze rimpeltjes statisch te worden en meer zichtbaar, ook zonder dat er gelachen worden.

Kraaienpootjes behandelen bij de Marebrug

Kraaienpootjes kunnen verminderd worden door op tijd te starten met behandelen, voordat ze te zien zijn als statische rimpeltjes. Vanaf uw 30 ste zou het een goed moment kunnen zijn om daarmee te beginnen. De volgende behandelingen zijn hier heel effectief voor:

Kraaienpootjes behandelen met de Icoone

Door middel van micro massages door de kleine robot mini applicator van de Icoone kan zelfs de delicate huid rondom de ogen worden behandeld. De stimulaties zorgen voor versteviging van de huid en een soort “work-out”. Hierdoor blijft uw huid de mogelijkheid behouden om geen statische rimpels te ontwikkelen.

Kraaienpootjes behandelen met Skin Boosters

Wanneer er al wat dieper rimpeltjes aanwezig zijn, of er alleen volume verlies rondom de ogen is waardoor de rimpeltjes erger lijken dan wat ze in werkelijkheid zijn, is deze skin booster kuur een prachtige behandeling. Een cocktail aan werkzame stofjes worden heel oppervlakkig onder de huid ingespoten waardoor de boel weer glad en strak wordt getrokken.

Kraaienpootjes behandelen met Dermale Peelings

Door de huid af en toe te dwingen om een nieuw bovenlaagje te vormen kan er voorkomen worden dat fijne rimpeltjes ontstaan. Maar ook diepere, statische kraaienpootjes zijn heel goed te behandelen met een gepersonaliseerde peeling. Wij meten op hoe diep de rimpels zijn en passen daarop vervolgens de peeling aan.

Kraaienpootjes behandelen met Botuline toxine

En dan een veel gebruikte oplossing: Botuline Toxine. Dit zorgt voor een verminderde spierspanning van oppervlakte spiertjes zodat de huid glad trekt. Een veel voorkomende misvatting is dat deze behandeling de mimiek in het gezicht zou uitschakelen. Bij hoge doseringen zou dat kunnen maar dat is juist niet wat u wilt en ook niet wat wij willen. Alle mimiek moet er zijn in het gezicht. Uw gezichtsuitdrukking is immers hetgeen uw persoonlijkheid bepaalt. Daar houden wij heel goed rekening mee, onze cosmetische artsen hanteren een “soft touch approach”.

Afspraak

Om te beoordelen welke van deze behandelingen het meest geschikt is om u een mooi en natuurlijk resultaat te bezorgen, plannen wij graag een vrijblijvend consult met u in.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven