Loshangend huid

De reden dat uw huid gaat hangen

Tijdens het verouderingsproces maakt de huid steeds minder collageen en elastine aan; zodoende verslapt de huid. Dit begint in feite al rond de 25 ste levensjaar. Ook de hoeveelheid onderhuidse vet neemt af waardoor het volume afneemt. Een  huid overschot wordt ook gezien bij mensen die  zijn afgevallen, of na een zwangerschap.

Huid overschot behandelen bij de Marebrug

Lossere huid kan voorkomen onder ogen, rond de kin en kaaklijn, nek en halsgebied, onder de armen of in de buikstreek. Indien het om een paar millimeters tot 5 centimeters gaan, kunnen wij dat op een niet-invasief (zonder operatie) behandelen met de volgende technieken.

Lossere huid behandelen met Body Shaping

Een teveel aan huid in de buikzone, rond de bovenbenen, billen en armen, wordt effectief aangepakt met Body Shaping. Daarvoor gebruiken wij de focus modules van de Icoone machine in combinatie met LED-therapie. Met de LED-module worden de fibroblasten gestimuleerd om nieuwe collageen te vormen. Er zijn meerdere behandelingen nodig.

Lossere huid behandelen de Icoone

Wanneer er sprake is van een lossere huid over het gehele lichaam is een behandeling met de body module van Icoone uitermate geschikt. Het bindweefsel onder de huid krijgt een “workout” en wordt gestimuleerd strak te trekken. Er zijn meerdere behandelingen nodig.

Huid overschot behandelen met Venus Viva

Voor een teveel aan huid in het gezicht, rond de kin en kaaklijn, is dit absoluut de eerste keuze van behandeling. Door een combinatie van de MP2 (Magnetische Pulsen) en NanoRF (RadioFrequentie) wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, wat resulteert in een strakkere huid. Weg hamsterwangen, weg kalkoennek. Er zijn een paar behandelingen nodig.

Huid overschot behandelen met Plexr Plasma

Wanneer de huid dun is en er weinig vet onder de huid zit is een behandeling met Plexr Plasma mogelijk. Meestal is één behandeling afdoende.

Afspraak

Om te beoordelen welke van deze behandelingen het meest geschikt is voor de locatie en de oorzaak van uw huid, overschot plannen wij graag een vrijblijvend consult met u in.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven