Ongewenst haar

Mooi gladde huid, zonder stoppeltjes

De wens van ieder vrouw. Maar ook bij de mannen is de vraag naar permanent ontharen toegenomen. Veel vrouwen hebben last van ontstekingen na het scheren van de oksels of bikinilijn. Met permanent ontharen bent u af van het iedere dag scheren, of om de aantal weken epileren, daarmee voorkomt u irritatie van de huid. Overbeharing in het gezicht van vrouwen komt regelmatig voor op latere leeftijd. Onder de invloed van hormonen neemt de haargroei toe in gebieden waar wij het liever niet hebben.

Overbeharing behandelen bij de Marebrug

Permanent ontharing is een veel toegepast behandeling en er zijn veel aanbieders. Goedkoop is duurkoop is over het algemeen een goede uitganspunt. Goede en betrouwbare apparatuur is belangrijk om de veiligheid en effectiviteit van de behandeling te waarborgen. Onze therapeutes zijn hiervoor opgeleide professionals. 

De ideale kandidaat voor permanent ontharing

Wij werken wij met  gespecialiseerde laserapparatuur waardoor alle huidtypen (licht tot heel donker) met de laser behandeld kunnen worden. De behandeling wordt uitgevoerd met de Venus Epileve Diode laser.

Overbeharing behandelen met de Venus Epileve Diode laser

  • alle huidtypes (licht tot heel donker)
  • veilig
  • effectief
  • betrouwbaar

Afspraak

Om te beoordelen wat uw wensen zijn, plannen wij graag een vrijblijvend consult met u in.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven