Ooglidcorrectie anno 2022: opereren met een laser

De Marebrug Cosmetische kliniek is expert op het gebied van ooglidcorrecties. De operatie wordt uitgevoerd met een CO2 laser, in plaats van een mesje.

Wil jij weten of een ooglidcorrectie een oplossing is voor je? Boek dan nu een vrijblijvend en kosteloos consult met de cosmetische oogarts en kom in aanmerking voor een korting van €300 op de behandeling.

Herkenbaar?

” Ik lijk ouder dan ik ben”

” Altijd maar weer die hoofdpijn”

” Mijn ogen voelen zo zwaar”

” Ik ervaar een drukkend gevoel”

” Ik zie mijn make-up niet eens meer”

” Door mijn wallen heb ik een vermoeide uitstraling”

” Mijn oogleden hangt over mijn wimpers heen!”

EEN NATUURLIJKE RESULTAAT MET DE LASER

dokter Bob Ververs – cosmetisch oogarts

''Persoonlijke aandacht en bewezen resultaat"

“Dat is wat ik het allerbelangrijkst vind. Je legt je gezicht en lichaam letterlijk in mijn handen, dus dat moet goed voelen. Iedere huid is uniek, dus zo behandel ik het ook.”

Vroeger opereerden wij door met een mesje de overtollige huid weg te snijden. Tegenwoordig hebben wij daar een veel fijner techniek voor. De laser maakt een heel fijne sneetje in de huid en maakt ook gelijk de bloedvaatjes dicht, waardoor er nauwelijks bloedinkjes zijn en de litteken zeer minimaal is in vergelijking met de meer ouderwetse behandeltechniek.

“Tijdens een consult met mij, luister ik altijd goed naar wat je wensen zijn, wie je bent en wat je van mij verwacht.

Een mooie resultaat en een veilige operatie voor mijn patiënt, vind ik zeer belangrijk.”

Boven ooglidcorrectie met de laser nu te boeken voor € 995 ipv € 1295. Boek nu een vrijblijvend consult voor meer informatie.

Maak makkelijk online een afspraak voor een consult

Waarom is onze aanpak zo speciaal

Marebrug Cosmetisch Kliniek is dé cosmetische kliniek van Leidsche Rijn – Utrecht. Hier wordt alleen maar geopereerd met de nieuwste geavanceerde technieken en apparatuur. Door zijn jarenlange ervaring als oogarts, weet Bob Ververs als geen ander, hoe de huid rondom het oog behandeld moeten worden. Hier wordt operaties van de boven en onderoogleden uitgevoerd.

  • operatie met een laser i.p.v. een mesje
  • meer dan 25 jaar ervaring
  • lid van NVCG
  • eerlijk en vrijblijvend cosmetisch consult

DOOR CLIËNTEN BENOEMD TOT MEEST DESKUNDIGE EN PROFESSIONELE COSMETISCH KLINIEK

HOE ZOU JIJ HET VINDEN OM MET HET NIEUWSTE EN VERFIJNSTE
TECHNIEK BEHANDELD TE WORDEN?

OOGLIDCORRECTIE UITGEVOERD DOOR EEN OOGARTS MET JAREN LANGE ERVARING

Maak makkelijk online een afspraak voor een consult

Hoe ervaren patiënten een behandeling door dokter Ververs?

H. van Dam;
Ik heb mijn boven oogleden laten behandelen met de laser. Heel vriendelijk personeel en ik werd rustig begeleid gedurende de ingreep. Het was best snel voorbij, waarna ik gelijk naar huis kon. Ik heb geen vermoeid gevoel meer boven mijn ogen. Doordat ik met de laser ben behandeld, had ik nauwelijks last van zwelling en kon ik na 4 dagen gewoon weer aan het werk.

F. Appelscha;
Ik zag best wel op tegen de ingreep, maar dokter Ververs sprak heel rustig tegen me. Van de behandeling weet ik niet meer zoveel, omdat ik om een lichte roesje had gevraagd. Ook dit is mogelijk bij de Marebrug Kliniek. Ze nemen ruim de tijd voor je. Het allerleukste zijn de complimentjes die ik nu uit mijn omgeving krijgen. Ik heb weer een frisse blik en voel me goed. Ik had het veel eerder moeten doen!

Zandweg 139
De Meern

parkeren is gratis, direct voor de deur

Veelgestelde vragen

Indien je een consult wilt bij de chirurg kost het €95,-  en is vrijblijvend. Je kan ook een kosteloos consult plannen bij de ooglid consulente. Daarna weet jij of je geschikt bent voor een ooglidcorrectie of eventuele andere behandeling. Het consult wordt in mindering gebracht op de behandeling.

De krijgt een vergoeding voor een ooglidcorrectie uit de basisverzekering als sprake is van ernstige gezichtsveldbeperking door verslapping of verlamming van de bovenoogleden. De meeste mensen laat het niet zover komen en kiest eerder voor een dergelijke operatie. Een ooglidcorrectie valt eigenlijk altijd ook onder de eigen risico van de zorgverzekering.

Er treedt altijd wel een beetje zwelling op na de ingreep. Dit is meestal na 2 a 3 weken helemaal verdwenen. Dit is niet zozeer een complicatie, maar eerder een bijwerking. Er is immers een wondje gemaakt en daarop reageert het lichaam altijd met zwelling. Door met de laser te opereren zien wij doorgaans dat de zwelling minimaal zijn.

Wij hebben momenteel geen wachttijden.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven