Over ons

Over ons

Liezel Fourie Lafeber
-cosmetisch huidspecialist-

Liezel Fourie Lafeber – eigenaresse
Bachelor of Science in Health (BSc)

Liezel heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd als cosmetische huidspecialist in de verouderde huid. Zij is 15 jaar werkzaam geweest in de oogheelkunde als optometrist en laserspecialist en is bekend met de werking van geavanceerde apparatuur. “Ik bekijk graag samen met u wat uw wensen zijn en wat haalbaar is. Zelf ben ik al jaren bezig geweest met mijn huid mooi te krijgen, met tegenvallende resultaten. Het is pas sinds ik een opleiding in medisch dermatologie hebt gevolgd, dat ik de nodige inzichten heb verkregen. Zelf gebruik ik gepersonaliseerde verzorgingsproducten van Nomige, huidverzorgingsproducten van ZO Skin Health en vul ik mijn voeding aan met voedingssupplementen van Cellics. Daarnaast houd ik mijn pigment productie onder controle met de Benebellum peelings van Skin tech Pharma en natuurlijk regelmatig een Liquid Facial Glow behandeling. Ik vertel u graag persoonlijk meer over mijn ervaring met onze andere behandelingen”.

Dr. Rob van der Veen
-oculoplastisch chirurg-

Dokter Rob van der Veen – oogarts

Rob van der Veen is opgeleid als oogarts in het Maastricht Universitair Medisch Centrum en heeft zich vervolgens verder gespecialiseerd in ooglid, traanweg en oogkas chirurgie in het Amsterdam UMC, waarna hij jaren dusdanig als staflid in het UMC te Utrecht heeft gewerkt. Inmiddels werkt dr. van der Veen in Barcelona waar hij zich heeft toegelegd op de cosmetische ooglid en aangezichtschirurgie. Tegenwoordig voert hij een internationale praktijk in Barcelona (Spanje) en bij de Marebrug cosmetische kliniek in Utrecht, de Meern. Hij is gespecialiseerd in cosmetische boven- en onderooglidcorrecties, de chirurgische behandeling van huidlaesies in het gelaat en cosmetische gezichtsbehandelingen met Botuline Toxine en fillers. Voor meer informatie over zijn zeer diverse expertise en behandelmogelijkheden, kunt u zijn website bezoeken.

www.vanderveen-oculoplastics.nl.

Nancy Siezenis
-cosmetisch behandelaar-

Nancy Siezenis

Nancy Siezenis is al vanaf de opening van de kliniek op de Zandweg in de Meern, werkzaam bij de Marebrug Cosmetische kliniek. Zij is gespecialiseerd in bindweefselmassages met de Icoone. Daarnaast voert ze huidverjongingsbehandelingen uit met de Venus Viva MD en de Aqua Fusion Peel. Tevens is zij een ZO SKin Health expert en adviseer je graag over de juiste producten voor thuis gebruik. “Huidbehandelingen worden steeds vaker aangevuld met botuline toxine injecties, fillers en andere methodieken waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde apparatuur. De juiste combinatie geven prachtige en natuurlijke resultaten. Ouder, worden wij allemaal, daarbij zorgen wij ervoor dat het mooi gracieus verloopt.” Nancy voert ook lichaamsbehandelingen uit voor vet, cellulite en huidverslapping. 

Gabriel Dameto Siquier
-cosmetisch arts KNMG-

Dokter Gabriel Dameto Siquier

Dr. Gabriel Siquier is cosmetisch arts KNMG met een jarenlange ervaring op het gebied van cosmetische geneeskunde. Naast zijn klinisch werk is hij tevens internationaal trainer voor artsen en consultant voor diverse merken zoals IBSA. Dokter Siquier is betrokken bij de Marebrug Cosmetische kliniek als adviseur van het medische team. Dokter Sequier is tevens werkzaam bij Dameto Clinics International. Neem gerust een kijke op hun website. 

Laura Costas Torrijo

Laura Costas Torrijo

Laura Costes studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Valencia in Spanje en deed een Master in Esthetische en Regeneratieve Geneeskunde aan de Complutense Universiteit van Madrid. Momenteel is zij bezig om haar BIG registratie te behalen om zelfstandig als arts in Nederland te mogen werken. Zij geeft adviezen op het gebied van huidverzorging, huidbehandelingen, injectable behandelingen en chirurgische mogelijkheden. Daarnaast is Laura onderdeel van het kwaliteitsteam van de Marebrug kliniek.
“Ik heb altijd van huidverzorging gehouden en ben zeer geïnteresseerd in de verschillende soorten schoonheid die er bestaan. Ik geloof dat esthetische geneeskunde deze twee zaken samenbrengt; het verbeteren van de kwaliteit van de huid en de schoonheid van elke persoon.”
She is Spanish and was born in Valencia. Laura speaks Spanish and English and is currently intensively studying Dutch. “I look forward to meeting you at Marebrug Kliniek.
Estaré encantada de conocerte en Marebrug Kliniek!”

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven