Over ons

Over ons

Liezel Fourie Lafeber
-cosmetisch huidspecialist-

Liezel Fourie Lafeber – eigenaresse
Bachelor of Science in Health (BSc)

Liezel heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd als cosmetische huidspecialist in de verouderde huid. Zij is 15 jaar werkzaam geweest in de oogheelkunde als optometrist en laserspecialist en is bekend met de werking van geavanceerde apparatuur. “Ik bekijk graag samen met u wat uw wensen zijn en wat haalbaar is. Zelf ben ik al jaren bezig geweest met mijn huid mooi te krijgen, met tegenvallende resultaten. Het is pas sinds ik een opleiding in medisch dermatologie hebt gevolgd, dat ik de nodige inzichten heb verkregen. Zelf gebruik ik gepersonaliseerde verzorgingsproducten van Nomige, huidverzorgingsproducten van ZO Skin Health en vul ik mijn voeding aan met voedingssupplementen van Cellics. Daarnaast houd ik mijn pigment productie onder controle met de Benebellum peelings van Skin tech Pharma en natuurlijk regelmatig een Liquid Facial Glow behandeling. Ik vertel u graag persoonlijk meer over mijn ervaring met onze andere behandelingen”.

Dr. Rob van der Veen
-oculoplastisch chirurg-

Dokter Rob van der Veen – oogarts

Rob van der Veen is opgeleid als oogarts in het Maastricht Universitair Medisch Centrum en heeft zich vervolgens verder gespecialiseerd in ooglid, traanweg en oogkas chirurgie in het Amsterdam UMC, waarna hij jaren dusdanig als staflid in het UMC te Utrecht heeft gewerkt. Inmiddels werkt dr. van der Veen in Barcelona waar hij zich heeft toegelegd op de cosmetische ooglid en aangezichtschirurgie. Tegenwoordig voert hij een internationale praktijk in Barcelona (Spanje) en bij de Marebrug cosmetische kliniek in Utrecht, de Meern. Hij is gespecialiseerd in cosmetische boven- en onderooglidcorrecties, de chirurgische behandeling van huidlaesies in het gelaat en cosmetische gezichtsbehandelingen met Botuline Toxine en fillers. Voor meer informatie over zijn zeer diverse expertise en behandelmogelijkheden, kunt u zijn website bezoeken.

www.vanderveen-oculoplastics.nl.

Bob Ververs
-cosmetisch oogarts-

Dokter Bob Ververs

Dokter Bob Ververs is 25 jaar oogarts met speciale aandacht voor de anti-aging en lifestyle aspecten binnen de oogheelkunde zoals de oculoplastische chirurgie (ooglidcorrecties) en de refractiechirurgie. “Ooglidcorrecties worden steeds vaker aangevuld met botuline toxine injecties, fillers en andere methodieken waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde apparatuur. Immers, oogleden staan niet op zichzelf maar zijn verbonden met andere gebieden in het gelaat zoals wenkbrauw, voorhoofd en wangen.”

Gabriel Dameto Siquier
-cosmetisch arts KNMG-

Dokter Gabriel Dameto Siquier

Dr. Gabriel Siquier is cosmetisch arts KNMG met een jarenlange ervaring op het gebied van cosmetische geneeskunde. Naast zijn klinisch werk is hij tevens internationaal trainer voor artsen en consultant voor diverse merken zoals IBSA. Dokter Siquier is werkzaam binnen de Marebrug Cosmetische kliniek als cosmetisch arts en is de expert op het gebied van fillers. Met een filler wordt diepe rimpels opgevuld en wordt er contouren aangebracht in het gezicht. Dokter Sequier is tevens werkzaam bij Dameto Clinics International. Neem gerust een kijke op hun website. 

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven