Overtollig vet

Gezonde BMI

Met overtollig vet bedoelen wij vetophopingen van maximaal 2 a 3 cm. De ideaal kandidaat voor onze behandelingen heeft een normaal BMI en wil van die hardnekkige “kwabjes” af . 
Een behandeling met de Icoone is hier zeer geschikt voor. Indien er spraken is van plaatselijke hardnekkige vetophopingen wordt de laser ook ingezet.

Overtollig vet behandelen met de Icoone

De Icoone heeft 2 kopstukken waaraan rollers zitten met kleine gaatjes. De gaatjes trekken vacuüm en zuigen de oppervlakkige huidlaag aan. Dit reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, vermindert vetophopingen en activeert lipolyse. Er zijn gemiddeld 10 behandelingen met een interval van 1 week nodig.

Overtollig vet behandelen met de Icoone Laser Med

De innovatieve icoone LASER-technologie combineert mechanische stimulaties (dankzij de Roboderm® technologie) met de werking van LASER & LED-lichtbronnen. Hierdoor neemt de effectiviteit ten opzichte van de gewone Roboderm toe. Het vet wat door sporten of bewegen onvoldoende afgevoerd wordt, kan zo beter behandeld worden. Er zijn gemiddeld 8 behandelingen met een interval van 1 à 2 weken nodig. Deze behandeling is vooral geschikt als u bijna op uw streefgewicht bent maar nog steeds probleemzones hebt die u wilt aanpakken.

Afspraak

Om te beoordelen welke van deze behandelingen het meest geschikt zal zijn voor uw vorm van overtollig vet, plannen wij graag een vrijblijvend consult met u in.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven