Permanente ontharing

ACTIE: 5 behandelingen nu slechts €350 ipv €475!

Okselhaar vrij voor de zomer.

De behandeling met de Venus Epileve diode laser

Wanneer u ervoor kiest om ongewenste haargroei serieus aan te willen pakken, adviseren wij de diode laser. In tegenstelling tot het licht dat wordt gebruikt voor IPL-behandelingen heeft laserlicht één golflengte, zodat het met een hogere output ook de dieper in de huid liggende haarfollikels kan bereiken. De belangrijkste kenmerken van laserlicht zijn de unieke golflengte van het licht en de concentratie van energie waardoor alleen het pigment wordt behandeld en de rest van het huid ongemoeid wordt gelaten. Er zal altijd eerst een aantal test spots op de huid worden gedaan om te beoordelen hoe uw huid reageert op de laser. Bij donkere huidtypes wordt de test spot 2 dagen voor de behandeling gezet.Tevens is het van belang dat u geen lichtgevoelige medicatie gebruikt; dit komt tijdens het consult aan de orde.

Voorbereiding voor uw laserbehandeling

Minimaal 6 weken voor de behandeling moet u stoppen met harsen of epileren zodat er voldoende haartjes zijn om te behandelen. Een dag van tevoren dient de te behandelen zone te scheren. Gebruik geen ontharingslotions, scheerapparaten en scheersystemen die het haarje uittrekken. De huid mag niet aan zonlicht worden blootgesteld, 2 weken voor en 2 weken na de behandeling.

Verdoving bij de behandeling

Tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld waardoor de behandeling minder gevoelig is. Er zijn echter klanten die de behandeling, of een bepaalde gevoelige zone als onprettig ervaren waarbij een verdovende crème (zoals Emla) een uitkomst kan bieden. Deze dient een uur voor de behandeling, onder folie te worden aangebracht. De arts kan deze crème voorschrijven.

Duur behandeling

45 – 120 minuten

Hersteltijd/downtime

Paar uur van roodheid en lichte gevoeligheid

Aantal behandelingen nodig

5 tot 10, interval van 6 tot 8 weken

Onderhoud nodig

Afhankelijk van indicatie

Prijs per behandeling 

Small zone (bovenlip/oksels/kaaklijn)   € 95

Medium zone (bikinilijn uitgebreid/billen)  € 145

Large zone (rug/onderbenen/bovenarmen) € 245

XL zone (gehele lichaam) € 800

Hair Abonnement Laser

€ 65 p/m

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven