Plexr Soft Surgery

De behandeling met Plexr

Plexr is een apparaat dat werkt met plasma. Plasma is de vierde vorm van materie in deze volgorde: vast, vloeibaar, gas, plasma. Indien er nog niet sprake is van veel overtollig huid, kan er geadviseerd worden om een correctie van de bovenste oogleden met Plexr te doen. Plaatselijke verdovende crème wordt voor de behandeling aangebracht. Een fijn rasterpatroon wordt met de Plexr gezet in het behandelgebied. De huidvezels verkorten wat resulteert in een verstrakking van de huid, zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Dit maakt het gebied strakker en is zeer effectief bij een dun en slappe huid rondom de ogen, of voor het oor gebied.

Indicaties voor een Plexr behandeling kunnen zijn:

  • kraaienpootjes
  • beginnende hangende oogleden (40 plussers)
  • huid voor het oor

Resultaat en hersteltijd

De meeste patiënten voelen wat warmte. Aan het einde van de sessie zullen er kleine zwart/bruine korstjes in het behandelde gebied zijn die gevoelig kunnen zijn. Het is belangrijk om niet te krabben, te plukken of te wrijven, omdat er een hypo-/hyperpigmentatie kan ontstaan. De eerste dagen na de behandeling zijn de oogleden behoorlijk gezwollen en zijn de bruine korstjes goed zichtbaar. Na de 4 de dag begint de korstjes eraf te vallen en verdwijnt de zwelling.
U dient een speciale foundation, die eveneens camoufleert, te gebruiken. Deze dient gedurende een maand op het behandelde gebied te worden aangebracht om het genezingsproces te bevorderen. Perfect voor mensen die een geringe correctie nodig hebben.

Duur behandeling

40 minuten

Hersteltijd/downtime

7 tot 10 dagen

Aantal behandelingen nodig

1 tot 2, 6 maanden uit elkaar

Onderhoud nodig

ja

Prijs per behandeling

€ 595

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven