Rimpels

Fijne lijntjes tot diepe groeven

Afhankelijk van leeftijd, leefstijl en genen krijgen wij allemaal rimpels op het een of andere moment. Rimpels ontstaan onder andere door herhaalde spiercontracties door fronsen, staren of de wenkbrauwen optrekken. Dit zorgt ervoor dat de huid vouwt wat geleidelijk resulteert in de vorming van gezichtslijnen. Beginnende rimpels zijn fijn en dynamisch. Naarmate wij ouder worden zullen ze dieper  en statisch worden. Dit houdt in dat ze meer zichtbaar zijn, zelfs als wij niet fronsen of lachen.

Rimpels behandelen bij de Marebrug

Afhankelijk van hoe diep de rimpels zijn en waar ze gelegen zijn, maken wij een keuze uit diverse behandelopties. Er zijn invasieve behandelingen mogelijk met injectables. Er zijn ook niet-invasieve behandelingen mogelijk. Tijdens het eerste uitgebreide consult wordt dit besproken.

Rimpels behandelen met injectables

De behandeling van lijntjes en rimpels met zogenaamde “neuromodulatoren”, werkt door de spieren tijdelijk te verslappen. Dit maakt lijntjes en groeven minder zichtbaar. Het resultaat is tijdelijk en de behandeling kan om de 3 tot 6 maanden herhaald worden. Dit is een effectieve en veilige behandeltechniek. Soms is een filler een beter alternatief of aanvullend middel. De filler vult de lijntjes op met hyaluronzuur, een reeds in het lichaam van nature voorkomende substantie. Fillers hebben ook tijdelijk effect want zij worden weer afgebroken en de natuurlijke veroudering stopt niet. 

Rimpels behandelen met dermale peelings

Wij werken met verschillende dermale peelings, afhankelijk van welke diepte in de huid wij willen bereiken. Van een lichte fruitzuur peeling tot diepere peelings met een cocktail van zuren, afgestemd op uw specifieke huidprobleem. Deze zuren zijn ontwikkeld om de huid te egaliseren en volumeherstel te bevorderen. Doorgaans is het effect vrij snel zichtbaar. Lichte peelings zouden om de 4 weken kunnen, diepere peelings om de 3 tot 6 maanden.

Rimpels behandelen met medisch microneedling

Microneedling werkt door uw huid aan te moedigen meer collageen aan te maken. Het idee is dat minuscule speldenprikken van de procedure lichte verwondingen aan de huid veroorzaken en dat de huid reageert door nieuw collageenrijk weefsel aan te maken. Wij passen medisch microneedling toe in combinatie met actieve, hoog geconcentreerde werkzame stoffen. De naaldjes zorgen voor kleine kanaaltjes waardoor deze stoffen diep in de huid kunnen komen.

Rimpels behandelen met Viva NanoFractional RF

Met dit instrument wordt  gebruik gemaakt van multipolaire radiofrequentie en gepulseerde elektromagnetische velden. Hierdoor kan de collageenproductie  gestimuleerd worden en wordt rimpels verminderd. Het is een non-invasieve behandeling met schitterende resultaten op het gebied van huidvernieuwing en huidverjonging. Ook  rimpels in het hals- en decolleté gebied zijn zo te behandelen. 

Afspraak

Om te beoordelen welke behandelingen het meest geschikt zijn , plannen wij graag een vrijblijvend consult met u in.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven