Skin boosters

Een behandeling met injectable skinboosters

Wij werken met RSS-skinboosters van SkinTechPharma. Een skinbooster wordt met kleine injecties ( handmatig of met een ‘gun’ ) vlak onder de huid ingebracht. Hierdoor komen werkzame en actieve ingrediënten rechtstreeks waar ze hun werk kunnen doen. Wanneer een huid intact is laat het maar 3% van de ingrediënten door tot in de diepere lagen. Wanneer een huid open is (door medisch microneedling of door de stoffen te injecteren), laat de huid maar liefst 93% van de actieve stoffen door.
Deze boosters worden rondom de ogen, in het gezicht en in het hals en decolleté gebied aangewend.

Dit is een effectieve behandeling voor

  • huidveroudering
  • rimpels
  • donkere wallen onder de ogen
  • grauwe en doffe huid
  • vochtarme huid
  • striae
  • rokershuid

Wat doet deze RSS-boosters in de huid?

Repairs

Refills

Stimulate

Wat zijn de ingrediënten van de injectable boosters?

Al onze boosters bevatten onbewerkt, zuiver, hoogmoleculair gewicht hyaluronzuur van 2,8MkD. Hyaluronzuur hydrateert en stimuleert migratie en vernieuwing van cellen, maar fungeert ook als een spons die actieve ingrediënten opneemt en geleidelijk afgeeft aan het weefsel.
Een ander hoofdingrediënt is SiO2, of beter bekend als organisch silicium. Silicium stimuleert de synthese van eigen hyaluronzuur en bevordert de reorganisatie van de extracellulaire matrix.
Daarnaast bevat de skinbooster vitamine, aminozuren, peptiden, antioxidanten, spoorelementen, flavonoïden, polyfenolen en DMAE. Het effect is een  versteviging van de huid doordat het de fibroblasten stimuleert.

Producten ter ondersteuning van uw behandeling

De Aesthetic Dermal Care-producten zijn primair ontwikkeld voor gebruik na injectiebehandelingen om de behandeling te ondersteunen en de huid te helpen met het herstelproces. Deze middelen zijn bij de kuur inbegrepen. Per behandeling zullen wij u uitgebreide voorlichting geven over het gebruik.

Duur behandeling

20 – 30 minuten

Hersteltijd/downtime

Geen tot enkele uren

Aantal behandelingen nodig

3 tot 6, interval van 1-3 weken 

Onderhoud nodig

Ja, ieder halfjaar een volledige kuur

Prijs per kuur 


Ogen   € 525 – € 795

Wangen  € 895

Mondhoeken en kaaklijn € 695

Hals en decolleté  € 895

Skin Abonnement Face Sublime

€ 195 p/m

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven