Striae

De oorzaak van striae of huidstriemen

Striae ontstaan als een bepaald deel in uw lichaam sneller groeit dan uw huid kan bijhouden. Hierdoor scheurt het onderhuidse bindweefsel. Het gevolg hiervan zijn die vervelende witte, roze of bruine strepen in de huid. Het ontstaan van striae is vaak te wijten aan een zwangerschap, snel groeien of toename in lichaamsgewicht, voedingspatroon of een ziekte.

Striae behandelen bij de Marebrug

Striae kunnen als heel vervelend worden ervaren en zelfs zorgen voor onzekerheid over het eigen uiterlijk. Weinig mensen zijn zich er bewust van dat striae heel goed te behandelen zijn op een niet-invasieve manier. (zonder operatie).

Striae behandelen met de Viva Fractional

Door middel van NanoFractionele RF wordt warmte gegenereerd in de huid. Deze zeer lokale warmte bundeltjes maken micro kanaaltjes in de huid om vervolgens het natuurlijke herstelproces te stimuleren. Hierdoor kunnen we de striae heel goed verminderen en soms zelfs helemaal laten verdwijnen. Omdat de wondjes zo minuscuul zijn, is de Venus Viva™ behandeling comfortabeler dan een behandeling met een traditionele CO2 laser.

Striae behandelen met de Icoone Laser Med

Hiervoor gebruiken wij een 915 nanometer golflengte Laser. De laser voert een modellerende werking uit door de diepste lagen van het weefsel te bereiken. De huid gaat van binnenuit zichzelf herstellen waardoor de striae veel minder zichtbaar worden.

Striae behandelen door Medisch Micro Needling

Wilt u de huid in de diepte vernieuwen zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime? Maak dan kennis met de nieuwe SkinPen micro-needling behandeling op basis van Collageen Inductie Therapie.

Striae behandelen Dermale Peelings

Er zijn een aantal verschillende peelings van glycolzuur en TCA met oplopende concentraties die wij gebruiken voor de behandeling van striae. Hoe vaak er wordt gepeeld is afhankelijk van het zuur en de concentratie. Onze therapeute zal beoordelen hoe vaak en hoe diep gepeeld dient te worden.

Afspraak

Om te beoordelen welke van deze behandelingen het meest geschikt is voor uw striae, plannen wij graag een vrijblijvend consult met u in.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven