Wenkbrauwlift

De behandeling met Plexr plasma

Een wenkbrauwlift kan onderdeel zijn van een grotere ingreep zoals een locale facelift waarmee een litteken boven de wenkbrauw vermeden kan worden. Een eenvoudiger ingreep met een beperkter resultaat kan een behandeling met Plexr zijn.  Door middel van het toedienen van plasma pulsen in een fijn rasterpatroon boven de wenkbrauw wordt de huid gestimuleerd om samen te trekken. De huidvezels verkorten wat resulteert in een verstrakking van de huid boven het wenkbrauwgebied. Dit maakt de huid strakker maar het onderliggend weefsel niet. Een aanvullende behandeling kan gewenst zijn. Indien ook verstrakking van de huid gewenst is in andere gebieden, is een  Plexr behandeling ook in te zetten bijvoorbeeld rondom de ogen.

Gecombineerde aanpak

Wanneer het initiële verstrakking is gerealiseerd, is het belangrijk om de huid in dit gebied te blijven ondersteunen. Dit doen wij meestal met de Icoone. Het eigen collageen wordt gestimuleerd en dat geeft versteviging van de huid.

Resultaat en hersteltijd

De meeste patiënten voelen wat warmte. Aan het einde van de sessie zullen er kleine zwart/bruine korstjes in het behandelde gebied zijn die gevoelig kunnen zijn. Dit is vergelijkbaar met kleine schaafwondjes. Het is belangrijk om niet te krabben, te plukken of te wrijven omdat er dan een hypo-/hyperpigmentatie kan ontstaan. De eerste dagen na de behandeling zijn de oogleden behoorlijk gezwollen en zijn de bruine korstjes goed zichtbaar. Na de 4 de dag begint de korstjes eraf te vallen en verdwijnt de zwelling.
U dient een speciale camouflerende foundation te gebruiken die gedurende een maand voorzichtig op het behandelde gebied moet worden aangebracht om het genezingsproces te bevorderen. Perfect voor mensen die een geringe correctie nodig hebben.

Duur behandeling

40 minuten

Hersteltijd/downtime

7 tot 10 dagen

Aantal behandelingen nodig

1 tot 2, 6 maanden uit elkaar

Onderhoud nodig

ja

Prijs per behandeling

€ 595

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven