Donkere wallen

Hoe ontstaat donkere wallen

Donkere wallen kunnen al heel vroeg ontstaan en geven een vermoeide aanblik. Het kan een gevolg zijn van vochtophoping, vetophopingen, of dunner wordend huid met doorschijnende bloedvaten.

Donkere wallen behandelen bij de Marebrug

Donkere wallen kan behandeld worden naar gelang hun oorsprong.

Donkere wallen behandelen met de Icoone

Bij donkere wallen met vochtophoping is vaak het lymfedrainage systeem verstoord. Met de Icoone wordt het onderhuidse bindweefsel gestimuleerd om overmatig vocht af te voeren. Dit is een  ontspannende behandeling en kan wekelijks worden herhaald. Puur natuur. 

Donkere wallen behandelen met Injectable Skin Boosters

Door met minuscule injecties een skin booster cocktail van actieve ingrediënten in de huid te spuiten komt er meer volume in de huid. Hierdoor verminderen de donkere wallen. Dit gebeurt in een kuur van een aantal behandelingen en dient om de zoveel maanden herhaald te worden. Het duurt ongeveer 3 maanden om een mooi resultaat te bereiken.

Donkere wallen behandelen met Dermale peelings

Donkere wallen op basis van genetische aanleg wordten veroorzaakt door te veel pigment. Een behandeling om dan in te zetten is een Dermale Pigment peeling met Benebellum zodat de huid lichter wordt. Resultaat na 2 tot 3 behandelingen te zien. Wel dient u huis een verzorgingstraject voort te zetten om het resultaat te behouden.

Donkere wallen behandelen met Fillers

Er kan worden gekozen om een tijdelijk filler onder de ogen te plaatsen, in de zogenaamde traangoot. Hiermee wordt volume gecreëerd en komt de huid wat hoger te liggen, zodat het bot en onderliggende bloedvaatjes minder goed te zien zijn. Dit geeft direct een mooi natuurlijk resultaat. Een speciaal soort filler is het eigen vetweefsel. Dit wordt ‘lipofilling’ genoemd. Na ongeveer 1,5 jaar dient de behandeling te worden herhaald.

Donkere wallen behandelen met Plexr Plasma

Soms wordt de donkere wallen veroorzaakt door heel dun loshangend huid. Om deze huid te verstrakken is een behandeling met Plexr Plasma heel geschikt. Meestal is een behandeling afdoende.

Donkere wallen behandelen door een onderooglidcorrectie

Soms wordt een wal onder de ogen veroorzaakt door teveel huidweefsel of een verschuiving van het vet onder de huid. Dit is te corrigeren door een onderooglidcorrectie.

Afspraak

Zoals u ziet, zijn er nogal wat behandelingen om uit te kiezen. Welke van deze behandelingen het meest geschikt is, is heel erg afhankelijk van de oorzaak van de wallen. Tijdens een consult met onze arts, kunnen wij u hier uitgebreid over informeren. Graag plannen wij een vrijblijvend consult met u in.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven