Fronsrimpel

Fronsrimpels

Rimpels op het voorhoofd ontstaan doordat de huid met de jaren zijn elasticiteit verliest. dunner en minder soepel wordt en samengetrokken door de spierspanning.

Fronsrimpels behandelen bij de Marebrug

Het bewegen, trainen en masseren van bepaalde gezichtsspieren stimuleert de bloedcirculatie waardoor u minder snel rimpels krijgt. Door uw fronsrimpel tussen duim en wijsvinger heen en weer te rollen zorgt u dat de huid soepel wordt en fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Dit is echter beperkt qua resultaat. Andere oplossingen:

Fronsrimpels behandelen met Dermale peelings

Voor fijne oppervlakkige rimpels is een peeling met AHA of TCA een oplossing. Deze chemische peelings zijn behandelingen die de structuur van de huid verbeteren. Het effect is het afstoten van de oppervlakkige huidlaag en het resultaat is generatie van een nieuwe huid. Er zijn een paar behandelingen nodig.

Fronsrimpels behandelen met botuline toxine

De “Quick Fix” en de absolute winnaar op het gebied van behandeling van rimpels is het voorkomen. Met botuline injecties worden de spieren tijdelijk minder actief waardoor overmatige bewegingen niet meer mogelijk zijn en de huid kan ontspannen. Met de juiste dosis zorgen wij dat u mimiek in het gezicht behoudt maar dan met minder rimpels. Lach rimpeltjes tijdens het lachen blijft u houden, dat is wel zo charmant.

Afspraak

Om te beoordelen welke van deze behandelingen het meest geschikt is voor u om een mooi en natuurlijk resultaat te verkrijgen, plannen wij graag een vrijblijvend consult met u in. Indien u reeds bekend bent met de behandeling met botuline toxine, kunt u meteen een behandeling inplannen via onze online agenda.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven