Hamsterwangen

Hamsterwangen

Hamsterwangen zijn bij zowel mannen als vrouwen een veelvoorkomende aandoening in het gezicht. Het zijn slappe en hangende wangen en geven het gezicht een verouderde uitstraling. De huid verliest volume en het vetweefsel zakt omlaag. Hamsterwangen kunnen al voorkomen vanaf het dertigste levensjaar. Door vetophopingen achter de kin verdwijnt de kaakhoek.

Hamsterwangen behandelen bij de Marebrug

De hamsterwangen kunnen wij behandelen met:

Hamsterwangen behandelen met de Venus Viva NanoFractional RF

Dit is een niet-invasieve behandelmethode met een natuurlijke resultaat. Aangezien het resultaat geleidelijk beter wordt, wordt het niet meteen gezien door uw omgeving, maar is het net alsof u steeds een beetje jonger en gelukkiger wordt. Hoe mooi is dat! Door energie met RadioFrequentie in de huid te brengen worden micro kanaaltjes van nieuwe collageen gevormd, wat de hamsterwang als het ware omhoogtrekt. Omdat de wondjes zo minuscuul zijn is de Venus Viva™ behandeling comfortabeler dan een behandeling met een traditionele CO2 laser. Er zijn een paar behandelingen nodig.

Hamsterwangen behandelen met Fillers

Er kan ook worden gekozen voor een behandeling met Fillers, elders in het gelaat, om zo een liftend effect te krijgen.

Afspraak

Om te beoordelen welke van deze behandelingen het meest geschikt is voor u om een mooi en natuurlijk resultaat te verkrijgen, plannen wij graag een vrijblijvend consult met u in.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven