Haar follikel boosters

De behandeling met XL-Hair

Het doel van een behandeling is ten eerste om de haaruitval te verminderen. Meestal is dit effect zichtbaar na 3 behandelingen. De volgende doelstelling is om haarfollikels te stimuleren en er een vollere haardos ontstaat en kale plekken te dichten. Dit is bij mannen en vrouwen verschillend. XL-Hair boosters worden ingebracht vlak onder hoofdhuid. Dit kan gedaan worden door medische microneedling, of met mini injecties. Deze techniek bevordert ook de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid.  Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat. Vanzelfsprekend werkt deze behandeling alleen als er nog haarfollikels zijn.

Wat doet XL Hair?

Stopt haaruitval
Stimuleert nieuwe haargroei
Voedt en activeert de haarfollikels
Verlengt de anagene fase (groeifase)
Verkort de telogene fase (rustfase)
Draait het proces van verschrompeling van haarfollikels terug (alopecia androgenetica)

In kuurvorm en onderhouden

Om ernstige haaruitval goed tegen te gaan, kan in overleg met uw huisarts een lokaal geneesmiddel voorgeschreven dat helpt de haaruitval te voorkomen. (Minoxidil/Rogaine of Fenasteride/Propecia). Om een gezond haargroei te optimaliseren adviseren wij het gebruik van voedingssupplementen die rijk zijn aan een vitamine-B complex.  In de kliniek adviseren wij je graag hierover. 

Zorg voor en na de behandeling met XL-Hair

De dag voor en van de behandeling met XL-Hair dient u het haar te wassen met de ScalpFit pre-treatment shampoo. Deze shampoo werkt sterk reinigend en bevat laurinezuur met een antibacteriële werking. De eerste week na de behandeling gebruikt u de AD Daily Care Spray en de AD-Revitalix post-treatment shampoo. In de spray zitten de actieve ingrediënten CG-bFGF die de groei van dermale haarpapillen en huidelasticiteit bevordert en dient dagelijks gebruik te worden. De post-treatment shampoo bevat een hoge concentratie van Vit. B1, B5, B6, B8 en het co-enzyme adenosine triphosphate wat essentieel is voor de keratinisatie van het haar en het gezond houden van de hoofdhuid. Zonder deze producten blijkt de behandeling veel minder effectief.

Voor twee dagen na de behandeling dient u hoge temperaturen te vermijden en geen andere haarproducten te gebruiken. Eventuele lichte hoofdpijn is na een paar uur verdwenen. Er kunnen  blauwe plekjes ontstaan door de injecties die doorgaans na 12 tot 72 uur zijn verdwenen.

Duur behandeling

40 – 60 minuten

Hersteltijd/downtime

Geen

Aantal behandelingen nodig

Mannen: 6, wekelijks

Vrouwen: 8,  wekelijks

Onderhoud nodig

Ja, ieder 6-8 maanden een kuur, of iedere 6-8 weken een losse behandeling

Prijs per kuur 

(incl producten voor thuisgebruik)

Losse behandeling

Mannen  €995 

Vrouwen €1195 

€145

Hair Abonnement

€ 65 p/m

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven