Kin & Kaaklijn

Dubbele kin, of hamsterwangen

Onder een ‘dubbele kin’ wordt een extra laagje vet onder de kin verstaan. Dit kan verschillende oorzaken hebben waarvan overgewicht, leeftijd, erfelijke factoren en slap weefsel de belangrijkste zijn. Helaas krijgen veel mensen hiermee te maken – zowel mannen als vrouwen.

Een dubbele kin behandelen bij de Marebrug

Wij krijgen veel vraag naar een behandeling voor een dubbele kin en gelukkig is dat goed te behandelen zonder dat er een operatie voor nodig is. Meestal zijn er een aantal behandelingen nodig in kuurvorm.

Een dubbele kin behandelen met de Icoone

De specialist zal de Icoone gebruiken om als eerst een intensieve mechanische kin en kaaklijn- massage uit te voeren. De bloedcirculatie en het lymfesysteem wordt geactiveerd, er vindt een stimulatie van de fibroblasten plaats, waardoor vocht en vetophopingen worden behandeld. Wanneer er ook sprake is van een overtollige en slappe huid zullen wij een combinatie behandeling met de Viva Fractional uitvoeren.

Een dubbele kin behandelen met Viva Fractional

Deze niet-invasieve behandeling is effectief voor huidverstrakking rond de kin en kaaklijn. Met de Venus Viva MD kunnen wij zelfs tot 800 micron in de huid werken. Door de aanmaak van nieuwe fibroblasten, diep in de huid, wordt de productie van nieuw collageen en elastine gestimuleerd waardoor de huid van binnenuit verjongt en verstevigt.
De behandeling met de MP2 applicator wordt ook wel vergeleken met een hot-stone massage en is zeer ontspannend.

Afspraak

Om te beoordelen welke van deze behandelingen het meest geschikt is om u een mooi en natuurlijk resultaat te bezorgen, plannen wij graag een vrijblijvend consult met u in.

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven