Ooglidcorrectie

De behandeling

Een ooglidcorrectie is een behandeling met vele subtiele variaties. Zo kan de huid met bepaalde technieken worden verstrakt (met de Venus Viva MD) terwijl in andere gevallen er wat huid verwijderd dient te worden. Soms wordt volume verminderd door vet te verwijderen of te repositioneren. Het tegenovergestelde namelijk het aanvullen van volume bijvoorbeeld door een filler of door lipofilling is ook een variatie.

Opereren met een laser

Weefsel wordt verwijderd maar met een koelende CO2 laser. Marebrug is de enige cosmetische kliniek in Nederland met een CO2 laser om de oogleden te behandelen. Hierdoor vermindert de kans op post-operatieve zwelling en bloedinguitstorting. Dit versnelt genezing en verkort de ‘downtime’. 

Resultaat en hersteltijd

Na een behandeling treedt er altijd enige zwelling op. Soms is er ook een bloeduitstorting of zijn er korstjes op de huid. Het is belangrijk altijd de nazorginstructies te volgen. De meeste mensen kunnen hun werkzaamheden na een kleine week hervatten. Meest gestelde vragen over een ooglidcorrectie.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

In sommige gevallen wordt een ooglidcorrectie (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Dit is echter alleen bij een zeer ver gevorderde indicatie. Tijdens uw consult met de specialist zal u hierover geïnformeerd worden. Informeer ook naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar. De Marebrug kliniek hanteert passante tarieven, u betaal zelf de operatie en kunt de nota eventueel indienen bij uw zorgverzekeraar. 

Duur behandeling

40 minuten

Hersteltijd/downtime

7 tot 10 dagen

Aantal behandelingen nodig

1

Onderhoud nodig

nee

Prijs per behandeling voor beide ogen boven

Prijs per behandeling voor beide ogen onder

Tijdelijke introductietarief € 995 ipv € 1295

Vanaf € 1795 

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven