Hamsterwangen verwijderen zonder operatie

Een hamsterwang kan geopereerd worden met een facelift, maar veel mensen vinden dat een eng idee, of veel te ingrijpend, met een “onnatuurlijke” resultaat. Een operatie is gelukkig niet de enige optie. In deze blog vertellen wij je meer over hoe je van jouw hamsterwangen af kunt komen, zónder operatie!

Inhoudsopgave

De behandeling van hamsterwangen 

De hamsterwang kan heel effectief met de Icoone worden behandeld. Dit is een apparaat, die een mechanische bindweefselmassage diep in de huid geeft en daardoor het aanwezige collageen en elastine activeert  Door deze massage, gaat de huid op een pijnloze en natuurlijke manier verstrakken. Mensen ervaren deze behandeling als zeer prettig en zelfs ontspannend. Deze behandeling kan zelfs dagelijks herhaalt worden. Ook behandelen wij de huid met de Venus Viva. De Venus Viva MP2 werkt met magnetische pulsen en radiofrequentie. Deze techniek stimuleert het aanmaken van de fibroblasten, die maken collageen en alstine. Dat heb je nodig voor een soepele, strakke huid. Dit is dus eigenlijk een super-workout voor je huid. 

“De behandeling voelt alsof er een klein stofzuigertje aan je huid aan het zuigen is. Dit gebeurt met behulp van rollertjes waarin gaatjes zitten, dit noemen we de micro-stimulatoren. Deze stimulatoren geven tot wel 13.200 stimulaties per minuut. Het is dus echter geen pijnlijke behandeling, want  de Roboderm technologie zorgt voor een andere opname en loslaten van de huid dan de gebruikelijke technologiën. Na de behandeling ziet de huid er stralend uit, door de betere doorbloeding en kan ik gewoon verder met mijn dagelijkse werkzaamheden.”

Hoe ontstaan hamsterwangen? 

Hamsterwangen komen heel vaak voor, bij vrouwen, zowel als bij mannen. Dit ervaart men vaak als storend. Mensen vinden zichzelf er vermoeid of ontevreden uitzien, terwijl ze dat niet zijn.De hamsterwangen ontstaan doordat het natuurlijke collageen in de huid afneemt, terwijl de huid het collageen niet meer zelf aan kan maken. Afbraak van collageen begint rond ons 25ste levensjaar en wordt dan niet meer door onszelf aangemaakt.

Collageen zorgt voor stevigheid van de huid. Doordat de huid minder goed “gevuld” is van binnenuit, gaat het hangen. De mate waarin het collageen afneemt is voor het grootste gedeelte erfelijk bepaalt, maar wordt ook beïnvloed door externe factoren, zoals zonlicht, alcoholgebruik, roken en stress. Daarom is het ook belangrijk om collageen in te nemen. Hamsterwangen kunnen ook ontstaan na een groot gewichtsverlies. Het vet in het gezicht is verdwenen, maar de huid is nog wel opgerekt. Dit zal niet uit zichzelf gaan verdwijnen helaas, maar de Icoone kan hier heel goed bij helpen.


Is een “hamsterwang” behandeling permanent? 

Na de hamsterwang behandeling is de kaaklijn mooi strak en gelift. Het effect van een hamsterwang behandeling is permanent, mits het onderhouden wordt. Het verouderingsproces van de huid, wordt namelijk niet stopgezet met de behandeling. Tijdens de behandeling maakt de huid een “lifting” door tot op het gewenste niveau. De huid zal ook na de behandeling de neiging hebben om weer te gaan verslappen, dus dat moeten wij voorkomen. Gelukkig is het onderhoud maar eens in de 4 tot 6 weken nodig. Je moet het maar zien als een soort “sport” wat je huid moet gaan beoefenen, om strak te blijven. 

Hamsterwangen zonder operatie resultaat

Hoeveel kost een “hamsterwang” behandeling? 

Bij “beginnende hamsterwangen” kost een pakket €1295. Wanneer er écht sprake is van een grote hoeveelheid overtollig huid bij de wangen, spreken we van “gevorderde hamsterwangen”. In dat geval betaal je €1795 voor een pakket. Dit pakket bestaat uit meerdere behandelingen.

 

Wekelijks voeren we een  behandeling van 40 minuten op de huid uit, waardoor het onderhuidse weefsel zichzelf gaat opbouwen. Dit leidt tot een verstrakking van de huid.  Je ziet iedere week de hamsterwang een beetje kleiner worden. Na 10 weken is de hamsterwang verdwenen. Een geleidelijk resultaat, waardoor het zeer natuurlijk aanvoelt en de mensen in je omgeving niet direct zult merken dat je bezig bent met een behandeling.

 

Na iedere behandeling kan je gewoon weer verder met je dagelijkse bezigheden. De huid ziet er niet rood uit en je hoeft verder niets te laten. daarna moet je het 1 keer per 4 À 6 weken gaan bijhouden. Dit kan dan ook met ons abonnement dat je kunt afsluiten.

 

Hoe ziet het behandelschema van een hamsterwang-behandeling eruit? 

Er zal altijd eerst een consult plaatsvinden om te bepalen hoe intensief de behandeling zou moeten zijn. Ook wordt er een huidscan gemaakt om te meten hoeveel collageen er nog over is in de huid en hoeveel er opgebouwd moet gaan worden om het gewenste resultaat te behalen. We maken foto’s van de hamsterwang, kaaklijn en hals. Hierna vindt er iedere week 1 behandeling van 40 minuten plaats. Het is aan te raden om zonder make-up te komen voor de behandeling.

 

Na elke behandeling kunt u gelijk weer naar huis. We maken na 5 behandelingen opnieuw foto’s, waarna er weer een periode volgt van wekelijks een behandeling van 40 minuten. Na 10 behandelingen zijn de gewenste resultaten bereikt. Hierna begin je met het onderhoud, zodat de hamsterwangen nooit meer terug kunnen komen. Een onderhoudsbehandeling duurt 40 minuten en wordt uitgevoerd om de 4 tot 6 weken.

Gratis en vrijblijvend consult

Liever persoonlijk advies van een van onze specialisten?

NU BOEKEN

Het is ook mogelijk om sneller resultaten te boeken 

Voor degene die 10 weken veel te lang vinden om van zijn of haar hamsterwangen af te komen, is het ook mogelijk om de behandeling sneller uit te voeren. Daarbij zal er 2 of 3 keer per week behandeld worden. Hiermee wordt er sneller het gewenste resultaat bereikt.

De hamsterwang behandeling met de Icoone brengt geen stress aan de huid toe, dus er is geen sprake van hersteltijd. De huid is alleen maar aan het opbouwen. Er zou zelfs iedere dag een behandeling plaats kunnen vinden, waardoor het resultaat al na 2 weken bereikt is. Dit zal natuurlijk wel wat van je planning vragen. 

Hoeveel kost het onderhouden om nooit meer hamsterwangen te krijgen? 

Het verouderingsproces kan met geen enkel techniek of operatie stopgezet worden. De huid zal blijven verouderen en verslappen als je niets doen. Als je onderhoud voor je huid doet, leg je dit proces echter wel zo goed als stil. Er treedt dan nog maar minimale veroudering op en dan ook nog eens zeer langzaam. Bij de Marebrug Cosmetische kliniek hebben wij een handig  Beauty Boost-abonnement beschikbaar voor degene die zijn/haar hamsterwangen hebben laten behandeld. Er is geen minimale looptijd en je abonnement is altijd opzegbaar. 

Kosten van een abonnement € 86,- per maand, waarbij er iedere 4 – 6 weken een onderhoudsbehandeling wordt uitgevoerd om de hamsterwang weg te houden. Je kan er ook voor kiezen om losse behandelingen uit te laten voeren. De kosten van een losse behandeling bedraagt € 115 (Icoone) of € 155,- (Venus Viva mp2) of € 225 (Combi icoone en mp2).

Tarieven voor de behandeling van hamsterwangen

Houd ik een litteken over aan een hamsterwang behandeling?

Aangezien wij met de Roboderm technologie werken met behulp van de Icoone zullen er geen littekens of beurse plekken ontstaan. Door de microstimulatoren is er een toename van de oppervlakte aanzuiging met wel 25%.Wij gaan de huid op 3 verschillende manieren stimuleren, maar met het grootste respect voor het weefsel.

  1. Als eerst gaan we door middel van de Multi Micro Alveolaire Stimulatie zorgen voor Drainage, dit betekent dat we het lichaam gaan activeren om afvalstoffen af te voeren.
  2. Firming dit betekent dat we het collageen en elastine gaan stimuleren en ook gaan we  de huidelasticiteit verbeteren.
  3. En als allerlaatste gaan we Remodelling, dat wil zeggen dat we de contouren van de kaak gaan verbeteren. 
 

5 tips om zelf “hamsterwangen” tegen te gaan 

  1. Aangezien hamsterwangen ontstaan door een tekort aan collageen, is het  ook aan te raden om je collageen inname te verhogen. Er is minimaal 5000 mg aan collageen per dag nodig, om de huid op te gaan bouwen. Bij de aanschaf van een collageen supplement moet je goed letten op de hoeveelheid. Viscollageen is het beste soort collageen. Wij adviseren de “Confidence van Cellics” als super collageen, in poedervorm. Hier zit 9000 mg in! Bovendien zit hier ook alle vitamine in die je nodig hebt, dus is het niet nodig om andere voedingssupplementen erbij te gebruiken. 
  2. Geef jezelf een gezichtsmassage, door lichtjes in de huid te knijpen, strijken of te tokkelen. Gebruik hierbij een opwaartse beweging, want je wilt een liftend effect bereiken. Doen dit 15 minuten per dag. Er zijn ook apparaatjes en rollers op de markt die je hierbij kan helpen. Een goede massage zorg voor betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en bevordert collageen aanmaak! Dus ook als je je dagcreme of nachtcreme opbrengt, een opwaartse beweging maken.
  3. Gebruik altijd (ook in de winter!) een spf factor van minimaal 20. Let hierbij op dat er ook een UVA-filter inzit. Ook blauw licht dat afkomstig is van een beeldscherm (laptop, telefoon, tv), breekt je collageen af en dat is zonde. Dus ook al zit je thuis achter de laptop, ook dan is het belangrijk om je in te smeren.
  4. Eet veel vette vis en/of gebruik een aanvulling voor de goede olie in vis (Omega-3). Omega 3 zit in visolie en dat hebben wij hard nodig, ook in de huid. Omega 3 zorgt ervoor dat er een mooi sterk beschermlaagje in de huid wordt gevormd, waardoor schadelijke stoffen van buitenaf, (vrije radicalen, vervuiling, UV en blauw licht) niet het collageen afbreken, die in de huid aanwezig is.
  5. Als je een methode hebt gevonden die voor je werkt, blijf het volhouden en stop er niet mee. Een mooi strakke huid is net als sporten, je moet het blijven beoefenen, anders neemt de prestatie af.

Boek jouw behandeling

Wil jij je hamsterwangen laten verwijderen zonder operatie? Wij helpen je graag!

NU BOEKEN
Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven