Injectables actie

15% KORTING op alle injectables

Heb jij last van, bijvoorbeeld, een fronsrimpel of fijne lijntjes bij je mondhoeken? Dan kan Marebrug Cosmetische Kliniek jou goed van dienst zijn. Wij bieden nu tijdelijk 15% korting op al onze injectable behandelingen. De actie is geldig van 10 maart t/m 10 april. Wees snel en boek jouw behandeling! 

In de Marebrug Cosmetische Kliniek voeren wij veelal medisch cosmetische behandelingen uit. Zo is het daarbij van belang dat u goed gezond bent en de nodige tijd kunt nemen om te herstellen na uw behandeling. Maar voordat er een behandeling ingepland kan worden, vindt er altijd een vrijblijvend consult plaats. Dit is een gesprek en soms aangevuld met een onderzoek. Dat wil zeggen dat, aangezien wij op een wetenschappelijke en “evidence-based” basis werken, wij het fijn vinden om een en ander vast te leggen en te meten. Daarom zullen wij ook  voor en na een behandeling foto’s en meetwaarden vastleggen. Door middel van deze foto’s en meetwaarden kunnen wij ook, samen met jou, het resultaat beoordelen.

Dr. Bob Ververs cosmetisch oogarts en Liezel Fourie-Lafeber cosmetisch huidspecialist
Dr. Bob Ververs (cosmetisch oogarts) en Liezel Fourie-Lafeber (cosmetisch huidspecialist)

Op basis van jouw wensen maken wij een persoonlijk behandelplan. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Afname van een van de producten/diensten van Marebrug Cosmetische Kliniek via deze website garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon. 

Winkelwagen
afspraak maken
Scroll naar boven